6 uker og tiden flyr


 Lenge siden jeg har oppdatert bloggen nå. Valpene er allerede 6 uker og tiden har rett og slett gått fra meg. 6 ukers dagen ble "feiret" med ormekur og kloklipp. Mye har skjedd siden forrige innlegg. Valpene ble flyttet ut i stua når de var 3 uker. De har vært en del ute både på gress og grus, og vi har hatt masse besøk. Alle valpekjøpere har vært her, og de nye hjemmene er bestemt. 

Valpene har så smått begynt å spise fast føde, og akkurat det har vært en kamp. Mamma Bindi har hatt mer enn nok melk, og har ikke begynt å sette grenser for valpene før nå. Nå begynner de å være oftere i matskåla. De foretrekker faktisk vanlig tørrfor foran oppbløtt. I tillegg får de RC starter mousse og Vom, noe de liker godt. De spiser best hvis maten får stå framme, da de rett og slett ikke har tid til å spise seg ferdig med en gang.

De blir introdusert for nye leker med jevne mellomrom og vi prøver å venne dem på å ligge på fanget og kose. Akkurat det har de liten tid til, det er så mye som skal undersøkes.

Og sist men ikke minst, alle valper har nå fått sitt stamtavlenavn.

Hanne 1: Liahompens Atter en Konge

Hanne 2: Liahompens All I Do Is Play

Tispe 1: Liahompens Alle Elsker Askepott

Tispe 2: Liahompens All In One Alva

Jeg legger med en kavalkade av bilder fra utviklingen de siste 4 ukene.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Bindi har fått valper

A-kullet har reist

Zelda på besøk