B-kullet er 6 uker



 Nok en gang har tiden bare gått fra meg, og jeg har ikke oppdatert bloggen så ofte som jeg skulle ønske. Men med en sønn som skulle gjennom fordypningsoppgave og tentamener i sitt siste år på ungdomsskolen, oppussing av bad og uteområde, arrangering av Rallystevne, trening av hunder og lek med valper innimellom jobb, så måtte noe prioriteres bort.

Mye har skjedd siden forrige innlegg. Valpene ble flyttet inn på stua da de var litt over 3 uker. Tispe 2 hadde da enda ikke kommet seg på beina som de andre. Hun greide ikke å reise seg opp på bakbeina, og brukte kun frambeina. Det var en stund jeg var bekymret for at det skulle være noe galt, men håpet på kun umodenhet. Det hjalp nok heller ikke på at hun var direkte feit. Så vi trente på at hun måtte ha bakbeina innunder seg før hun prøvde å reise seg, og holdt henne med beina samlet slik at hun kunne stå og styrke beina. Etter et par dager i valpegrinda sto hun plutselig på egne bein, og nå løper hun rundt sammen med de andre.

Valpene har fått sine navn og blitt forhåndsregistrert i NKK. De har fått sin 3. ormekur og klippet negler flere ganger. Vi har hatt valpebesøk og bestemt oss for valpenes framtidige hjem.

Vi har vært mye ute i det fine været som har vært disse ukene. I går var vi ute i kjøligere vær og vind, og det gikk også veldig fint.

Nå framover kommer tiden til å gå med til å introdusere valpene for mer og mer nye ting, slik at de er godt forberedt når de flytter til nye hjem.

Tispe 1, Liahompens Bright And Shiny 

Han 1, Liahompens Born Legacy 

Tispe 2, Liahompens BlingBling Bella 

Han 2, Liahompens Bring It On Buddy 

På sin 6 ukers dag veier valpene nå mellom 1570g og 2300g. Så det er ganske stor forskjell på størrelsen i dette kullet.

Jeg legger ved et knippe bilder fra de siste ukene.














Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Rallystevne

B-kullet er født

B-kullet 1 uke